Beogradski Taksi Servis - prevoz u zemlji i inostranstvu, aerodromski prevoz, prevoz sa aerodroma i do aerodroma - Belgrade Taxi
english / srpski/ german / italian

Do you like our services?
Please, inform your friends about them:

O Nama

Beogradski taksi servis osnovan je da bi zadovoljio potrebe onih ljudi koji nisu bili zadovoljni sa klasičnim taksi prevozom u Beogradu.

Čista i nova vozila,uredni i mladi vozači, pristupačne cene su samo deo kvalitetne usluge kojom želimo da vaš prevoz učinimo što prijatnijim, a kvalitet naše usluge što boljim.

Među mnogim uslugama koje pružamo nudimo vam: aerodromski prevoz, tj prevoz sa i do aerodroma, pod specijalnim uslovima koji su tu da bi vaš prevoz bio što udobniji i prijatniji, prevoz mini busom, za seminarske grupe, turistički obilazak grada i slično, kao i mnoge druge vrste prevoza a sve u skladu sa vašim potrebama.

Takođe, nudimo specijalne uslove za posetioce iz inostranstva koji su zainteresovani za obilazak svih većih i značajnijih istorijskih znamenitostu u Beogradu i Srbiji.

Ovo obuhvata obilazak Beograda, po vašem izboru, od tri do dvanaest sati, pa da li je to kratka tročasovna turneja, kako bi ste se za kratko vreme upoznali sa nekim osnovnim lokacijama i bitnim kulturnim mestima u Beogradu, ili je u pitanju dvanaestočasovna turneja gde biste obišli većinu značajnih lokacija u Beogradu.
Ove turneje su prikladne kako za decu, tako i za odrasle turiste...

Za više informacija, kontaktirajte nas putem maila (ili kontakt forme) ili naših brojeva telefona...